Voorbeeld 1: Bepper Balance Methode

Sessie met 1 persoon.

Home Achtergrond Nieuws Bepshop Contact English

HOOFD-vraag:

Heb ik voldoende competenties voor de klus?

ASPECT-vraag:

Welke competenties zijn nodig voor de taak in kwestie?

 

 

Bepper Bord voorbeeld SessieIngrid heeft op haar werk een voorstel gekregen voor een taak. Iedereen denkt dat ze het kan. Zijzelf twijfelt daar nog(al) aan en weet daarom niet of ze het moet aannemen of niet.

Na het opschrijven van de aspecten (n.a.v. de aspectvraag) en het wegen (na de 2 weegvragen) komt Ingrid tot de conclusie dat ze al best veel in huis heeft. En dat de dingen die ze nog wil en moet leren voor haar gevoel, goed te ontwikkelen zijn via cursus of training.

Haar werkgever biedt veel cursussen en trainingen aan voor personeel en scholing is goed mogelijk op de punten waar Ingrid vooral twijfelt over haar capaciteiten op dit moment. Haar conclusie is dat ze de taak dus op zich kan nemen als ze daar 2 trainingen bij mag volgen. Het is gelijk helder voor haar hoe ze het volgende gesprek wil voeren.

WEEG-vragen

gem groen =

In welke mate heb je dit al in de vingers?

gem orange =

In welke mate acht jij jezelf in staat jezelf nog te ontwikkelen op dit gebied?

logo Bepper

Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper Logo

Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG

<<<Go Back